Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
PANELLER / 2009 Yılı ve Öncesi
Resmi İdeoloji Kıskacında Eğitim Paneli Yapıldı / Tarih: 03-12-2006
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV) tarafından düzenlenen “Resmi İdeoloji Kıskacında Eğitim Sistemi ve Din Eğitimi” konulu panel 3 Aralık 2006 Pazar günü Ankara Kocatepe kültür merkezinde gerçekleştirildi. Abdullah Başaran’ın sunumunda sinevizyon gösterisiyle başlayan programda Kuran’ı Kerim ve mealinin okunmasının ardından yaklaşık 7 saat süren II oturumlu panelin I. Oturumuna geçildi.
     
     
İlkav Ramazan Ve Kur´an Panellerinin Dördüncüsünü Gerçekleştirdi / Tarih: 01-10-2006
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV) 4 yıldır sürdürdüğü “Ramazan ve Kur’an” Panellerinin dördüncüsünü 1 Ekim 2006 Pazar günü, tam gün süren iki oturum halinde Ankara Kocatepe Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Abdullah Başaran’ın sunumunda, Kur’an’ı Kerim ve meali okunarak başlayan program, İLKAV adına Mustafa Demir tarafından yapılan açış konuşmasını ve sinevizyon gösterisini müteakip panel oturumlarıyla devam etti. Oruç sebebiyle, aslında uzun ve yorucu bir süreç sayılabilecek iki oturuma rağmen, ciddi bir teveccühle salonu dolduran topluluğun yoğun sorularıyla aktif katılımda bulunması da panele dinamizm kazandırdı.
     
     
3. Ramazan Ve Kuran Paneli Yapıldı 10.10.2005 / Tarih: 10-10-2005
İLKAV İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı, 2003’ten beri yapmakta olduğu ve her yıl sürdürmeyi planladığı, Ramazan ve Kur’an Panellerinin üçüncüsünü de 09 Ekim 2005 Pazar günü gerçekleştirdi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Halil Çiçek, Haksöz Dergisi yazarlarından Fevzi Zülaloğlu ve İlkav Başkanı Mehmet Pamak’ın konuşmacı olarak katıldığı panel kalabalık bir dinleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edildi.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 || 3 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon