Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
HABERLER / 2017 Yılı
MÜSLÜMANLARLA DAYANIŞMA PLATFORMUNDAN KUDÜS KONUSUNDA KAMUOYUNA DUYURU / Tarih: 08-12-2017
Katil ABD’nin Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz Çarşamba günü, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve ABD’nin Tel Aviv’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını bütün dünyaya ilan etti. ABD’nin gerçekleştirdiği bu hamle, içi boş, plansız, hesapsız bir karar değildir.
     
     
İnna lillahi ve inna ileyhi râciun / Tarih: 07-11-2017
Tevhid akidesinin özellikle sosyal ve siyasal boyutuna dair yaptığı güçlü vurgularla ve bu konuda hiç sarsılmayan duruşuyla tanıdığımız Ali Küçük hoca mukim olduğu Konya´da bir süredir tedavi görmekte olduğu hastalık neticesinde vefat etti.
     
     
Bu haftaki İlkav Cuma konferansında Ali KAÇAR / Tarih: 01-10-2017
Ali KAÇAR’ın sunumunu yapmış olduğu konferansın başlığı “Bölgemizde ve Özelde Kuzey Irak’ta Gelişen Olayların Tahlîli” idi.
     
     
Bu haftaki İlkav Cuma konferansında Ali KAÇAR ´Kuzey Irak Gerçeğine Müslümanca Bakış´ Konusunu İşledi / Tarih: 01-10-2017
Bu hafta İLKAV’daki Cuma Konferansının sunumunu Genç Birikim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Ali KAÇAR yaptı.
     
     
Arakan´a acil yardım kampanyası! / Tarih: 21-09-2017
Myamar´da Budist çeteler ve ordu tarafından katliama maruz bırakılan ve ülkelerini terk etmek zorunda kalan Burmalı (Arakan) Müslümanlar için Kalemder Derneği ve İlkav Vakfı ortak yardım çalışması başlattı.
     
     
İLKAV, SENELİK İSTİŞARE KAMPININ İKİNCİSİ ANAMUR’DA YAPILDI.. / Tarih: 15-09-2017
Her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen ve geçmiş senenin, gelecek yıl faaliyetlerinin, bölgede ve dünyadaki gelişmelerin değerlendirildiği genişletilmiş istişare toplantısı bu yıl Anamur’da yapıldı.
     
     
İLKAV’IN NAKDÎ VE KURBAN BAĞIŞI YARDIMLARI GAZZE’DE YERİNE ULAŞTIRILDI / Tarih: 02-09-2017
Bu yıl da nakdî yardımlarımızla ve kurban bağışlarımızla, terörist devlet İsrail’in kuşatması altındaki Gazzeli kardeşlerimizin yanındaydık. Gerek nakdî yardımlarımız gerekse de kurban bağışı yardımlarımızla kuşatma altında Gazze’de bulunan kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzun ifadesi olarak bir faaliyet icrâ ettik, Rabbimiz bu ibadetimizi kabul buyursun.
     
     
İLKAV’DA KURBAN BAYRAMI NAMAZI VE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU / Tarih: 01-09-2017
İLKAV’DA KURBAN BAYRAMI NAMAZI VE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV Konferans Salonu sabahın erken saatlerinde doldu. Mü’minlerin Bayram namazını kılmalarının ardından bayramlaşma merasimi çok samimi görüntülere sahne oldu.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 || 3 || 4 || 5 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon