Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
HABERLER / 2014 Yılı
Gazze-Cibaliye Cemiyet´i İslami´den İlkav´a Ziyaret / Tarih: 14-08-2014
Gazze-Cibaliye,Cemiyet´i İslami Sorumlusu Abdurrahim Şihab İLKAV vakfına bir ziyaret gerçekleştirdi.
     
     
İLKAV´DA BAYRAM NAMAZI VE BAYRAMLAŞMA / Tarih: 28-07-2014
İLKAV´DA BAYRAM NAMAZI KILINDI VE MÜMİNLER BAYRAMLAŞTI. Bilmeliyiz ki, ümmetin onuru olan Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşunun yolu ümmetin kurtuluşundan geçiyor. Kudüs’ün kurtuluşu, Ankara, Kahire, Riyad, Mekke, Şam, Bağdat ve diğerlerinin kurtuluşuyla bağlantılıdır.
     
     
İLKAV GAZZE’Yİ RAMAZAN’DA UNUTMADI… / Tarih: 27-07-2014
İLKAV gönüllülerinin katkıları ile toplanan yardımlar Gazze yetkililerine ulaştı.Suriye ve Mısır olayları ile beraber İsrailin saldırı cinayet ve kuşatma hali devam ediyor..Elindeki kısıtlı imkanları ile ümmet coğrafyasının çeşitli yerlerinde yardıma muhtaç Müslümanlara kardeşlik bilinci içinde yardımlarını tam yerine ulaştırmaya çalışan İLKAV gönüllüleri bu Ramazan’da da Suriye’den sonra ümmetin yılardır kanayan yarası Filistin / Gazze‘yi unutmadı.İki Cuma namazında toplanan 149.932 $ değerindeki yardım Gazze yetkililerine teslim edildi.Teslim ve teşekkür mektubu orjinali ve Türkçe çevirisi ile aşağıda sunulmuştur.
     
     
İLKAV’DA İTİKAF / Tarih: 27-07-2014
İLKAV’DA İTİKAF İlmi Araştırmalar Kültürel Vakfı bünyesinde, bu senede Ramazan ayında Müslümanlar tarafından itikaf sünneti yerine getirildi. Bir beldede itikaf sünneti birileri tarafından yerine getirildiğinde o belde insanlarının sorumluğu da yerine getirilmiş olur.
     
     
İlkav’da İftar ve Kadir Gecesi Programı Gerçekleştirildi… / Tarih: 24-07-2014
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV gönül verenlerinin katılımları ile artık geleneksel hale gelen iftar ve Kadir Gecesi programı İLKAV konferans salonunda gerçekleştirildi. Çocuk, yaşlı, aile büyük bir katılımla gerçekleşen programda beraber iftar yapılarak akşam ve teravih namazı kılındı.
     
     
Abdi İpekçi Parkında Gazze İçin Teravih Sonrası Dua Edildi. / Tarih: 20-07-2014
Müslümanlarla Dayanışma Platformu (Umran Hareketi-Genç Birikim- İLKAV- Kardelen, Vahdet) öncülüğünde ,iftar sonrası Ankaralı Müslümanlar Abdi İpekçi parkında Siyonist katliamcı İsrail’in Gazze’ye yapmış olduğu saldırıları protesto etmek ve teravih namazı sonrası kunut ve dua etmek için kadınlı erkekli bin ikiyüz kişiyi aşan bir toplulukla bir araya geldi.
     
     
İlkav Çocuk Kulubü Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleştirildi / Tarih: 30-06-2014
İlmi Ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV Çocuk Kulubü’nün düzenlemiş olduğu “Yaz Okulu” programı gerçekleştirildi. Programın sunuculuğunu Renas Özkan yaptı.
     
     
Neden ´Vasat Ümmet´i İnşa Edemedik? (Mehmet Pamak´la Söyleşi, Bölüm 5) / Tarih: 04-03-2014
Tahkikat.net sitesinin Mehmet Pamak´la gündem üzerine yaptığı söyleşinin beşinci ve son bölümünü istifadenize sunuyoruz. Bu bölümde ağırlıklı olarak tevhidi uyanış sürecinde yaşanan istikamet krizlerinin sebep ve sonuçları üzerinde konuşuldu.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 || 3 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon