Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
HABERLER / 2013 Yılı
İlkavda Cuma Namazı Sonrası Şehit Abdülkadir Molla İçin Cenaze Namazı Kılındı Dua Edildi. / Tarih: 13-12-2013
İslama ve İslami mücadeleye karşı Batıdan ve onların yerli işbirlikçilerinden saldırıların hiç kesilmediği bir zaman diliminde yaşıyoruz. Bunun en son örneği 90 yaşına gelmiş Bangladeş’de İslami faaliyetleri sürdüren Cemaati İslami Partisi liderlerinden Abdülkadir Molla (Gulam Azam) ‘ya verilen idam kararı ve infazında gördük. Şehidlerin can verdiği tevhid davasına yeni bir halka eklendi. Hasan El Benna ‘dan ,Seyyid Kutuplara, Abdülkadir Udehlerden,Şeyh Saidlere ,İskilipli Atıf Hocalara kadar İslam coğrafyasında idam edilen,suikastlere kurban giden şehitler yolumuzu aydınlatıyor.Bunların yanında cihad meydanlarında şehit olanlarda onların yolunu sürdürüyor.
     
     
Hicret, İmani ve İbâdi Bir Sorumluluktur. / Tarih: 05-11-2013
Hicret’in 1435. yılı hepimize, tüm Müslüman Halklara ve tüm Dünya Mustaz’aflarına hayırlı olsun, hayırlar getirsin inşallah. Rabbimiz yeni Hicri yılda, başta Suriye, Arakan, Mısır ve Gazze olmak üzere, Somali, Afganistan, Çeçenistan, Doğu Türkistan ve diğer ülkelerde despotlara, diktatörlere, zalimlere, darbecilere ve işgallere karşı direnen onurlu Müslüman halkları muzaffer kılsın. Sabır ve direnme gücü versin, yardım ve rahmetini üzerlerine yağdırsın inşallah. Yeni Hicri yıl, ümmet olarak Kur’an’a doğru hicretimize, ümmet çapında vahiyle fıtratın bütünleşmesine ve Kur’an’la yeniden dirilişimize, böylece Kur’an’ı terk ederek (mehcur bırakarak, Kur’an’dan hicret ederek) içine düştüğümüz zilletten kurtulup yeniden izzetli günlere kavuşmamıza vesile olsun inşallah.
     
     
Pamak: “Zulmü Temsil Eden Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Kaldırılmalıdır” / Tarih: 28-10-2013
İlkav Başkanı Mehmet Pamak’ın geçen yıl 29 Ekim’de yayınladığı basın açıklamasını aynı zulüm hala devam ettirildiği için tekrar yayınlıyoruz. Mehmet PAMAK; “Cumhuriyet adı altında dayatılan rejimin büyük bir zulmü temsil etmesi yanında, onun kuruluş yıldönümü olarak gerçekleştirilen 29 Ekim Kutlamaları da Yeni Bir Zulüm oluşturmaktadır.”
     
     
Gazze/cibaliye İslam Cemaati Başkanı Kardeşimiz Abdurrahim ŞAHAB’ın İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı’na teşekkür ziyareti / Tarih: 23-10-2013
İlmi Ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV´ın Gazze´deki Filistinli kardeşlerine yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan Gazze / Cibaliye İslam Cemaati Başkanı Abdurrahim Şahab kardeşimizi Filistinli tercüman Dr. Mahmud eşliğinde Radyo Denge Gündem özel Program yapımcısı, Osman YILDIZ konuk etti.
     
     
İLKAV Mensuplarının Kurbanları Gazze’de Kesildi. / Tarih: 17-10-2013
Kurbanlarımızla bu yıl Filistin halkının yanındaydık. Kurbanlarını Gazze’de kestirerek, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle kurban dayanışması içine giren kardeşlerimizin ibadeti makbul olsun.
     
     
Mehmet Pamak Adeviyye´deki katliamı ve son gelişmeleri yorumladı... / Tarih: 15-08-2013
Mehmet Pamak Adeviyye´deki katliamı ve son gelişmeleri yorumladı...
     
     
İLKAV Başkanı Pamak, Müslümanlara yönelik PKK saldırılarını tel’in etti... / Tarih: 10-08-2013
İLKAV Başkanı Pamak, Müslümanlara yönelik PKK saldırılarını tel’in etti ve muhtemel bir Kürt Ulusalcıları hakimiyetinde Müslümanları bekleyen tehlikelere dikkat Çekti.
     
     
İLKAV 9 TIR SURİYE YARDIMINI YERİNE ULAŞTIRDI / Tarih: 09-08-2013
Ramazan boyunca İlkav gönüllüleri çevresinden toplanan yardımlar Hatay-Reyhanlı sınır kapısından geçirilerek sınır ötesinde Suriyeli mazlum direnen kardeşlerimize teslim edildi.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon