Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
DİĞER / 2008 Yılı
Kurban Bayramı Birlikteğin Ve Beraberliğin Mutluluğunu Yaşattı. / Tarih: 09-12-2008
Bayram namazının akabinde Vakfımız Konferans salonunda düzenlenen bayramlaşmaya Ankara’nın bir çok yerinden gelen kardeşlerimiz katıldılar.
     
     
İlkav´da Bayramlar Bir Başka Güzel / Tarih: 30-09-2008
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı salonunda bayram sabahı düzenlenen bayramlaşma programı "Kur´an ayı Ramazan ve bayramların önemi" konulu konuşmayla başladı.
     
     
Kudüs Günü Diriliş Günüdür. / Tarih: 26-09-2008
Kudüs günlerinde mutlaka ve en fazla Kur’an ve ümmetin Kur’an’la ilişkisi üzerinde durulmalıdır.
     
     
Elif Nesli’Nin İkinci Sayısı Çıktı / Tarih: 12-09-2008
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı gönüllülerinden bir gurup genç arkadaşımızın hazırlamış oldukları, ELİF NESLİ Internet dergisinin ikinci sayısı çıktı. Kısa süre önce www.ilkav.org sitesinde yayın hayatına başlayan ve okuyucuların ilgi, katılım, destek ve teveccühlerine mazhar olan ELİF NESLİ Dergisinin ikinci sayısı Ramazan ayının da bereketiyle yüreklerimizi harekete geçirecek bir muhtevaya sahip.
     
     
İlkav´dan Gençlere Kızlar İçin Yaz Kampı / Tarih: 11-08-2008
İLKAV Eğitim Komisyonu, genç kızlarımıza yönelik bir kamp çalışması gerçekleştirdi. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, İslami kimlik ve değerleri çerçevesinde dinlenme, eğlenme ve eğitim amaçlı birlikteliklerle bu tür kamplarda bir araya gelmeleriyle, bilgi ve bilinçlerine katkılarda bulunmak yanında, zihinsel, bedensel, ahaki ve sosyal yönden gelişmelerine elverişli bir zemin hazılamak da hedeflenmiştir. Fıtri, insani değerlerin korunup gelişmesi yanında, birlikte yaşam ve insani ilişkiler alanında İslami ölçüleri kavramaları, ahlaki değerler ve olumlu alışkanlıklar kazanmaları amacı güdülmüştür.
     
     
Birlikteliğin Ve Kardeşliğin Coşkusu / Tarih: 29-05-2008
İlmi Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV), ilk ve orta öğretim düzeyindeki çocuklarımızın kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olmak ve katkıda bulunmak amacıyla; dini, kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikler düzenlemektedir.
     
     
´Beyaz Masa´ Faaliyetlerine Devam Ediyor / Tarih: 26-03-2008
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı İLKAV’ın gönüllü avukatlarla oluşturduğu “Eğitimde Özgürlük İçin Beyaz Masa” Avukatları, mağdur öğrencilerin talebi üzerine 06. 02. 2008 günü saat 14:00 civarında Ankara üniversitesi Cebeci kampüsüne gittiler. Ve burada yasakla muhatap olan, anayasa ve yasalara rağmen okullarına alınmayan başörtülü öğrencilerin durumlarını tutanakla tespit edip, savcılığa suç duyurusunda bulundular.
     
     
Beyaz Masa:Gazi Ve Hacettepe’De Yasağa Tutanaklı Tespit / Tarih: 29-02-2008
İLKAV’ın “Eğitimde Özgürlük İçin Beyaz Masa”sı Faaliyetlerine Başladı Üniversiteye sokulmayan öğrenci ve avukatlar için tutanaklar tutuldu
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon