Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
BASIN AÇIKLAMALARI / 2014 Yılı
Ankara‘da İsrail’in Mescid-i Aksa Saldırısı Protesto Edildi… / Tarih: 07-11-2014
Genç Birikim Dergisi, İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV), Kardelen, Umran Hareketi ve Vahdet Vakfından müteşekkil Müslümanlarla Dayanışma Platformu tarafından tertiplenen ve Köklü Değişim Dergisi okuyucularının da hazır bulunduğu Mescidi Aksa’da son aylarda meydana gelen İsrail saldırılarını telin etme ve direnen Filistin halkının yanında olunduğunun ifadesi olarak kalabalık bir toplulukla beraber Ankara Hacıbayram Camiinde Cuma Namazı çıkışı sonrası Protesto ve Basın Açıklaması eylemi gerçekleştirildi.
     
     
Gazze Şehitleri için Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklaması Gerçekleştirildi. / Tarih: 27-07-2014
Müslümanlarla Dayanışma Platformunun Hacıbayram Camii’inde gerçekleştirdiği program her zaman olduğu gibi Allah’ın Kelamı ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İLKAV Yönetim Kurulu üyesi Emrullah AYAN Gazze’de şehid olan kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Ayan, Cenaze namazı öncesi kısa bir konuşma yaptı ve şunlara değindi:
     
     
Pamak: ’’Filistin´in ve Ümmetin Kurtuluşu İçin Kur´an´a Topluca Sarılmalıyız’’ / Tarih: 20-07-2014
İLKAV Başkanı Mehmet Pamak; Siyonist katilleri ve başta ABD, AB olmak üzere suskun kalan, destekleyen emperyalist devletleri, bölgedeki edilgen işbirlikçilerini ve uluslararası kuruluşları protesto ve tel´in eden açıklamasında “Mübarek Mescidlerimizin de, Kudüs ve Filistin´in de, topyekun Ümmetin de kurtuluşu için; yüz yıllarca terk edilmiş bıraktığımız Kur’an’a (Hablullah´a) topluca yeniden sarılıp Allah´ın yardımını hak edecek hali yeniden kazanmamız gerekir” dedi.
     
     
Ankara’da İsrail Katliamları Protesto Edildi. / Tarih: 13-07-2014
Ankara Müslümanlarla Dayanışma Platformu Siyonist İsrail tarafından 7 Temmuz’ dan bu yana Filistin ve Gazze halkına yapılan insanlık dışı saldırıları protesto etmek için İsrail Elçilik konutu önünde bir araya geldi.
     
     
Mısır Darbesinin 1. Yılında İşbirlikçi Cunta Protesto Edildi / Tarih: 04-07-2014
Ankara da Müslümanlarla Dayanışma Platformu (Genç Birikim(Medeniyet Vakfı)-İLKAV- Kardelen Derneği-Ümran Hareketi-Vahdet) Mısır da birinci yılını dolduran darbeyi protesto etmek ve 1212 İhvan mensubuna verilen idam kararlarını kınamak, ve Mısırlı Müslümanlara destek amacı ile Mısır Elçiliği önünde bir araya geldi.
     
     
Pamak:´Kapitalizmin Ölçüsüz Kazanma Hırsına Dayalı Sömürü... / Tarih: 18-05-2014
İLKAV Başkanı Mehmet Pamak, Soma´da yaşanan maden faciası sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. Kapitalizmin azgın ve ölçüsüz kazanma hırsıyla emeği sömürdüğüne ve servet biriktirme hırsıyla maliyetleri düşürmek için karın tokluğuna çalıştırdığı, buna rağmen iş güvenliği yatırımlarını da yapmadığı için yüzlerce işçiyi ölüme sürüklediğine dikkat çeken Pamak kapsamlı açıklamasında şunları söyledi:
     
     
Mısırlı Darbecilerin İdam Kararları, İhvan´ı Yok Etme Çabaları... / Tarih: 09-05-2014
İhvan hakkındaki yeni idam kararları ve darbeci Sisi’nin açıklamaları Ankara’da Müslümanlarla Dayanışma Platformu tarafından Mısır Elçiliği önünde basın açıklaması ile protesto edildi.
     
     
Müslümanlarla Dayanışma Platformu Açıklama ve Basın Açıklaması / Tarih: 15-03-2014
Ankara Müslümanlarla Dayanışma Platformu 4.Yılına giren Suriye’de Esad rejimi tarafından katledilen Mazlum Müslümanların yanında olduğunu göstermek ve şehid olan Müslümanların gıyabi cenaze namazını kılmak için öğlen namazının ardından Ankara Hacı Bayram Camii’sinde biraraya geldi.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon