Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
BASIN AÇIKLAMALARI / 2012 Yılı
Zalim Sistemin Kuruluş Kutlamaları / Tarih: 30-10-2012
“Halkına zulmeden sistemin kuruluş yıldönümünü, değişim sürecinde bile bayram olarak kutlamaya devam etmek, bu amaçla halkın vergilerinden harcamalar yapmak, hem değişimciler açısından ibretlik bir çelişki, hem de halka ilave bir zulüm ve saygısızlık değil midir?”
     
     
Asıl suçlu,bu hakaret içerikli filme zemin hazırlayan Batı medeniyetidir / Tarih: 15-09-2012
Amerika’da çekilen ve İslam dünyasında büyük çaplı eylemlerin yapılmasına yol açan Hz. Muhammed’e hakaret içerikli film Fatih’te protesto edildi. Kardeşlik ve Dayanışma Platformu’nun çağrısıyla ikindi namazında Fatih Camii’nde buluşan Müslümanlar, Saraçhane Parkı’na bir yürüyüş gerçekleştirdiler ve burada basın açıklaması okudular. Fatih camiinden kortej halinde Saraçhane parkına doğru yürüyüşe geçen Müslümanlar yoğun katılımdan dolayı Saraçhane parkına sığmayıp çevre alana yerleşerek programı takip edebildiler. Kardeşlik Ve Dayanışma Platformunun organize ettiği, basın açıklamasına Özgürder, Gençlikder, Davetder, İmkander ve Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllülerinin iştirak ederek destek verdikleri görüldü. Sıkça Tekbirlerin getirildiği programda, “Peygambere uzanan eller kırılır, Kahrolsun Amerikan emperyalizmi, Muhammed canımız feda olsun kanımız, Katil ABD Ortadoğu’dan defol, Peygamberin yolunu sürdüreceğiz, Muhammed Ümmeti, Kabul etmez zilleti, İnsanlığın umudu Kur’an’ın yolu” sloganları atıldı.
     
     
Ankarada, Suriye Halkının Direnişine, Dua ile destek eylemi... / Tarih: 20-07-2012
Ankara’da yaşayan Suriyeli Müslümanlar, 20. 07. 2012 Cuma günü Kocatepe Camii avlusunda sabah namazını müteakip, Suriye halkının onurlu direnişine destek anlamında dua eylemi düzenlediler.
     
     
Ankara’da İsrail’i protesto ettikleri için yargılanan 19 kardeşimiz, ilk duruşmada beraat etti. / Tarih: 20-03-2012
Ankara’da İsrail’i protesto ettikleri için yargılanan 19 kardeşimiz, ilk duruşmada beraat etti.
     
     
´Katil Baas Diktatörlüğünün Zulmüne Karşı, Direnen Suriye Halkının Yanındayız´ / Tarih: 19-03-2012
Bazı dernek ve vakıflarla birlikte İLKAV’ın da destek verdiği, Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu öncülüğünde, Suriye halkının adalet talepli ayaklanmasının 1. yıldönümü münasebetiyle, 18 Mart Pazar günü Ankara Kızılay Güvenpark’ta, “Katil Baas Diktatörlüğünü Protesto ve Mazlum Suriye Halkına Destek” eylemi düzenlendi.
     
     
İLKAV Başkanı Pamak’tan 28 Şubat açıklaması... / Tarih: 29-02-2012
İLKAV Başkanı Mehmet Pamak, 28 Şubat’ın yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Taguti sistemin darbecisi de, demokratik olanı da; insanlara, İslam’a ve Müslümanlara zarar vermektedir” dedi.
     
     
SAYFALAR:  
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon