Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
PANELLER / 2013 Yılı
“Suriye Direnişi ve Ortadoğu’daki Son Gelişmeler” Paneli Ankara’da Düzenlendi. / Tarih: 29-12-2013
Ankara “Müslümanlarla Dayanışma Platformu”’nun Kocatepe Kültür Merkezi’nde Düzenlediği Programa Suriye Müslüman Kardeşler Teşkilatından İç ve Dış İrtibat Bürosu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Amir El-Bü Selame de Konuşmacı Olarak Katıldı.

Panelin açılış konuşmasını da yapan oturum başkanı Yardımeli Derneği Ankara Temsilcisi Dr. Mehmet Sılay konuşmasında Müslümanların ağır bedeller ödeyerek bu günlere geldiğini fakat yapılan zulümlere rağmen asla tevhidi bırakmadıklarını belirtti. Gelinen noktanın asıl müsebbibi olarak hilafetin olmayışını gösteren Dr. Sılay, İslam ümmetinin birlik olması gerektiğini söyledi.
     
     
Taksim’den Tahrir’e ´Küresel Kuşatma´ Konulu Panel Ankara’da Yapıldı / Tarih: 28-07-2013
Akabe, Genç Birikim, İlkav, Umran Hareketi ve Vahdet Vakfı’nın oluşturduğu “Müslümanlarla Dayanışma Platformu’nun” ortaklaşa düzenlediği “Taksim’den Tahrir’e Küresel Kuşatma Paneli Ankara Başkent Öğretmenevi Konferans salonunda yapıldı. Panelde Ortadoğu ve İslâm coğrafyasındaki son zamanlardaki olayların perde arkası Mısır özelinde masaya yatırıldı.
     
     
“Taksim’den Tahrir’e Küresel Kuşatma” Paneli / Tarih: 26-07-2013
Akabe, Genç Birikim, İlkav, Umran Hareketi ve Vahdet Vakfı’nın oluşturduğu “Müslümanlarla Dayanışma Platformu” 28 Temmuz 2013 Pazar günü Ankara’da bir panel düzenliyor. Panelin konusu, “Taksim’den Tahrir’e Küresel Kuşatma.” Panel, Ankara Başkent Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenecek. Saat 14.00 de başlayacak panelin yöneticiliğini Emrullah AYAN yapacak. Panel konuşmacılarından Genç Birikim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Araştırmacı-Yazar Ali KAÇAR, “Mısır’daki Darbe Süreci ve Bölgeye Etkileri” hakkında bir sunum yapacak. Panelin ikinci konuşmacısı ise Vahdet Vakfı Başkanı Yazar Hüsnü AKTAŞ. Hüsnü Aktaş’ın konuşma konusu “Mısır’daki Darbe Sürecine Müslümanların Tavrı Nasıl Olmalıdır?” Panelin son konuşmacısı Prof. Dr. Burhanettin CAN ise “BOP, Yeni Nato ve Kadife Darbeler” konulu bir sunum gerçekleştirecek.
     
     
Hikmetle Davet Sorumluluğumuzdur, Ertelenemez / Tarih: 18-05-2013
"Kur´an´a Davet Platformu"nun organize ettiği "Kur´an´a Davet Panelleri"nin ikincisi 18 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi´nde gerçekleşti.
     
     
RESULULLAHIN DİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ / Tarih: 17-03-2013
“Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları“ öncesi sahih resul inancını ortaya koymak ve peygamberimizin dindeki yerini doğru anlamak için İLKAV ( İlmi ve kültürel Araştırmalar Vakfı) tarafından bir panel gerçekleştirildi. Kocatepe Kültür merkezinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Oturum başkanlığını Eğitimci-İlahıyatçı Emrullah Ayan´ın yaptığı panelin konuşmacıları Şeyho Duman, Ramazan Yazçiçek ve Ahmed Kalkan Hocalarımız idi.
     
     
SAYFALAR:  
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon