Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
ALTERNATİF EĞİTİM KONFERANSLARI / 2014 Yılı
Merdin: İslam’ın Sahih Anlaşılmasındaki En Büyük Engel Batinilik Ve Ruhçuluktur / Tarih: 23-11-2014
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı’nın düzenlemiş olduğu Alternatif Eğitim Konferansları Eğitimci Yazar Sadettin Merdin in vermiş olduğu “Tevhidden Sapmalar Tarihi Seyri ve Günümüze Etkileri “ konulu konferansı ile devam ediyor.
     
     
Duman: Allah’ın Kabul Edeceği Din Katkısız Olandır. / Tarih: 27-10-2014
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV’ın Alternatif Eğitim Konferansları devam ediyor. Bu hafta Şeyho DUMAN hocamız “İhlas Suresi Bağlamında Tevhidi Duruş” Konulu konferansını sundu.
     
     
İLKAV´da ´´Resulün Mücadele Sünneti´´ Konferansının 2. Bölümü yapıldı. / Tarih: 30-09-2014
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı´nda (İLKAV) Mehmet Pamak tarafından 1. Bölümü daha önce sunulmuş olan "Mekke´den Medine´ye Resulün (s) Mücadele Sünneti ve Yoldaki İşaretler" konulu konferansının 2. Bölümü gerçekleştirildi.
     
     
Okuyan : Kur’an Anlaşılıp Yaşanmak İçin İnmiştir. / Tarih: 23-09-2014
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı–İLKAV olarak düzenlemiş olduğumuz ve konuşmacı olarak Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet OKUYAN’ın konuşmacı olarak katıldığı ’Kur’an’ın Hakkıyla Anlaşılıp Yaşanması ve Önündeki Engeller’ konulu konferans Altınpark, Anfa B salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
     
     
Pamak: ´´Müslümanlar, Nebevi yöntemi bırakıp, demokratik ve kör şiddetten oluşan iki uca doğru savruluyorlar´´ / Tarih: 17-09-2014
İLKAV´ın 2014-2015 dönemi "Alternatif Eğitim Konferansları", Mehmet Pamak´ın "Mekke´den Medine´ye Resulün (s) Mücadele Sünneti-1" konulu konferansıyla başladı. Aynı konulu konferansın 2. Bölümün ise, 28 Eylül 2014 Pazar günü saat 14.00 de yine İLKAV konferans salonunda yapılacağı açıklandı.
     
     
İlk Kur´an Neslinin Mücadele Anlayışı (VİDEO) / Tarih: 01-07-2014
Mehmet Pamak, Konya´da faaliyet gösteren HEDA-DER´de "İlk Kur´an Neslinin Mücadele Anlayışı" başlıklı bir konferans verdi.
     
     
Vahyi Ölçülerle Halimizi Sorgulamak / Tarih: 26-06-2014
Vakfımız Başkanı Mehmet Pamak, İstanbul Şirinevler´de faaliyet gösteren Kur´an Nesli Kültür Merkezi´nde 20 Haziran 2014 günü "Kur´an Ayı Ramazan´a Girerken, Vahyi Ölçülerle Halimizi Sorgulamak" başlıklı bir konferans verdi. Konferansın videosunu dikkatlerinize sunuyoruz. Videonun hazırlanması ve yayınlanmasındaki emeğinden ötürü Olcay Durgun kardeşimize teşekkür ediyoruz.
     
     
İbadeti namaz , oruç ve hacca indirgemek ed-Dini anlamamaktır. / Tarih: 13-05-2014
Kuran’da ibadet kavramı ve hayatı ibadet kılma bilinci konulu konferans İLKAV konferans salonunda yapıldı. Eğitimci –İlahiyatçı Emrullah Ayan tarafından verilen konferans büyük bir ilgi ile takip edildi.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon