Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
HABERLER / 2006 Yılı
Bülent Arınç, İslami Kesimin Tecrit Zulmüne Duyarlılık / Tarih: 26-12-2006
18 Aralık günü tecritin kaldırılması talebiyle İslami kesimin kuruluş ve yazarlarının Başbakanlık ve Meclis Başkanlığına “F tipindeki tecrit koşullarının kaldırılmasına” yönelik çağrısı üzerine Meclis Başkanı Bülent Arınç harekete geçti.
     
     
M.Ali Birand’ın (MAB) Kanal D’deki Ana Haber programı / Tarih: 12-12-2006
M.Ali Birand’ın (MAB) Kanal D’deki Ana Haber programı, 3 Aralık Pazartesi akşamı İLKAV’ın “Resmi İdeoloji Kıskacında Eğitim Sistemi Ve Din Eğitimi” konulu paneli ve panelde konuşma yapan tebliğcileri hedef gösteren, İslami değerlerimizi alaya alan ve içinde suç unsurları barındıran bir yayına imza atmış bulunmaktadır.
     
     
İlkav’A Selam, Direnişe Devam! / Tarih: 12-12-2006
Sakarya Başörtüsü Platformu gerçekleştirdiği 65.Başörtüsü eyleminde, İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV) tarafından düzenlenen “ Resmi İdeoloji kıskacında Eğitim Sistemi ve Din Eğitimi “ konulu panel ile ilgili Kanal D ana haber bülteninde yapılan açıklamalar kınandı. Ayrıca yapılan açıklamada, kadınlara seçme-seçilme hakkının verilişinin kutlandığı bu günlerde başörtülülere karşı hastanelerden eğitim kurumlarına kadar her alanda yapılan haksızlık dile getirildi.
     
     
Stk’Lar Bülent Arınç´la F Tipi Ve Behiç Aşçı´yı Görüşecek! / Tarih: 12-12-2006
F Tipi tabutluklarındaki tecriti protesto etmek için 265 Gündür ölüm orucunda olan Behiç Aşçı’nın durumunu görüşmek üzere Behiç Aşçı’nın ailesi, Özgür-Der, Mazlumder, İHD ve Hukukçular Derneği 26 Aralık günü TBMM Başkanı Bülent Arınç’la görüşecek.
     
     
Bülent Arınç, İslami Kesimin Tecrit Zulmüne Duyarlılık / Tarih: 19-07-2006
18 Aralık günü tecritin kaldırılması talebiyle İslami kesimin kuruluş ve yazarlarının Başbakanlık ve Meclis Başkanlığına “F tipindeki tecrit koşullarının kaldırılmasına” yönelik çağrısı üzerine Meclis Başkanı Bülent Arınç harekete geçti.
     
     
Şamil Basayev Şehid Edildi / Tarih: 12-07-2006
Çeçenistan’daki İslami direnişin öncü komutanlarından Şamil Basayev şehid edildi. Rus Interfaks ajansının bildirdiğine göre işgalci Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin´e bilgi veren istihbarat şefi Nikolay Paruşev, dün gece Çeçen direnişçilerin lideri Basayev´in öldürüldüğünü bildirdi. İnguş Cumhuriyeti´nde düzenlenen saldırıda komutan Basayev´in yanısıra bir grup Çeçen direnişçi de şehid oldu. Kavkazcenter’de yer alan bu acı haberle ilgili Çeçen komutanlığı tarafından bir açıklama
     
     
Kuzey Irakta Hukuksuzluk Büyüyor / Tarih: 29-06-2006
Kuzey Irak’ta Hukuksuzluk Büyüyor: Metin Demir’den Sonra İki Arkadaşımız Daha Gözaltında! MUSTAFA EĞİLLİ ve M. HASİP YOKUŞ SERBEST BIRAKILSIN!
     
     
Kınıyoruz / Tarih: 12-06-2006
İnsan hakları ve onuru derneği (HDR) tarafından 04 Haziran Pazar günü Almanya‘nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek olan “Batıdaki İslam düşmanlığı ve Müslümanların sorumluluğu” konulu panele konuşmacı olarak davet edilen vakıf başkanımız Mehmet PAMAK, HDR yöneticilerinden Yalçın İÇYER hocanın evinde misafir iken 31 Mayıs Çarşamba günü sabaha karşı alman polislerinin, köpekler eşliğinde yaptıkları baskında ev sahibi Yalçın İÇYER hoca ile birlikte göz altına alınmıştır.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 || 3 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon